Clubinfo

Inleiding

AVT Maaseik is een bloeiende atletiekvereniging (vzw). Als kern maken wij deel uit van de intercommunale AVT, de grootste atletiekclub van Limburg. AVT Maaseik heeft afgelopen decennia tal van topsporters en kampioenen opgeleid, maar ook vandaag herbergt de club talrijke nationale- en provinciale kampioenen.

Naast het opleiden van topatleten, schenkt AVT Maaseik ook bijzonder veel aandacht aan de recreant. Onder de titel "Maaseik beweegt..." tracht de vereniging de lokale gemeenschap te stimuleren om op regelmatige basis en onder professionele begeleiding te komen bewegen ten behoeve van zijn of haar lichamelijke en sociale welzijn.

Trainingen

Alle atleten trainen bij hun eigen leeftijdsgenoten op dinsdag en donderdag. Naar gelang leeftijdsgroep en periode traint men op een ander uur.

Ons team

Ons team bestaat uit verschillende mensen: bestuursleden, trainers, vrijwilligers. Elk van deze mensen werkt hard om jullie elke week opnieuw jullie sport te laten beoefennen.

Aansluiten

Heb je besloten om lid te worden van de club? Voor elk soort lid hebben we de passend lidmaatschap. Kies uit wedstrijdatleet, recreant of Keep On Runner.

Met steun van

Meer informatie nodig? Contacteer ons!

Wij beantwoorden jouw vragen. Contacteer ons telefonisch, via email of via sociale media.