Inschrijven

Wedstrijdatleten

Wedstrijdatleten zijn aangesloten bij AVT intercommunale en hebben daarbij een val-startnummer. Ze trainen samen met de recreanten tijdens de trainingen van AVT Maaseik, maar kunnen ook naar andere kernen van AVT gaan voor extra trainingen.

Naast de extra trainingen binnen AVT kunnen zij meedoen aan alle wedstrijden. AVT-atleten mogen ook gratis naar de nacht van de atletiek en komen in aanmerkingen voor het AVT-puntensysteem. Meer informatie over AVT vindt u op deze site.

Wedstrijdatleten betalen 150 euro voor het volledig seizoen.

Een wedstrijdshirt is verplicht te dragen op kampioenschappen, niet op jeugdmeetings of openmeetings.

Recreanten

Recreanten zijn atleten die aangesloten bij AVT Maaseik en krijgen geen val-startnummer. Recreanten mogen aan twee trainingen meedoen onder begeleiding van een trainer. Daarnaast kunnen zij deelnemen aan de meeste wedstrijden die georganiseerd worden (behalve officiële kampioenschappen). Binnen AVT Maaseik trainen de recreanten en wedstrijdatleten samen.

Recreanten betalen 75 euro voor het volledig seizoen.

Inschrijven voor recreant kan via deze link:

Keep On runners (KOR)

Keep On Runners zijn vooral de volwassenen van onze club. Zij worden begeleid door Peter van der Have op woensdagavond. Op maandag en vrijdag hebben zij een schema ter beschikking die ze in groep kunnen afwerken.

Keep On Runners betalen 30 euro voor een volledig seizoen.

Inschrijven voor KOR kan via deze link:

Gezinskortingen

Ondanks dat we aantrekkelijke lidmaatschapstarieven hanteren, kennen wij gezinnen met tenminste 2 leden (atleet of recreant) een aanzienlijk gezinskorting toe. Het tweede lid van een gezin krijgt 10 euro korting, vanaf het derde lid krijg je 20 euro korting.

In het kader van het kansarmenbeleid kan de betaling van het lidgeld ook gespreid worden over het hele seizoen. Neem hiervoor gerust contact op met de voorzitter of de secretaris.

Tussentijds lidgeld

Voor wie na 30 april 2020 aansluit, is het lidgeld aangepast. AVT Atleten betalen 90 euro, AVT recreanten betalen 40 euro en Runners betalen 20 euro. De gezinskorting is hier niet van toepassing. Vanaf 1 oktober kan aangesloten worden voor het nieuwe seizoen.

Beloningsysteem recreanten en wedstrijdatleten

Tegoedbon t.w.v. 25 euro.

Atleten die gedurende het atletiekseizoen voldoen aan bepaalde criteria, krijgen een tegoedbon van Dreamland t.w.v. 25 euro. 
De criteria:

  • Deelnemen aan 4 wedstrijden, waarvan minstens één pistewedstrijd en één veldloop